Billigt boende i Kuerhostel vandrarhem

Oberoende om du reser ensam eller tillsammans, är KuerHostell det rätta alternativet för dig som uppskattar gemenskap och ett billigt boende. Du bokar enbart en bäddplats och så är vi redo när du kommer!I bäddplatsens pris  ingår frukost, sängkläder och handduk samt Wi-Fi!

För det här priset får du mycket hos oss!

Alla våra hostelrum är mixade rum dvs att kvinnor och män delar rummet. Om du kommer som sällskap kan ni boka ett eget hostell rum, detta görs enklast genom att boka via e-post.

Som hostell gäst har du möjligheten att laga din egen mat, då ni har tillgång till eget kök. I köket finns rikligt med kylskåpsutrymme, skåp för förvaring av livsmedel, kaffe- och vattenkokare, spis och mikrovågsugn.

Du kommer väl ihåg att frukost ingår i priset även för hostell gäster!

Ylläs nyaste vandrarhem erbjuder billigt boende i KuerHostel

Hostell är inte bara ungdomarnas och snowboardåkarnas grej. Alla kan bo på hostell oberoende av ålder eller kön. Hos oss kan både utländska backpackers och inhemska seniorer komma och bo – i perfekt harmoni.

Ylläs är känd för många fjäll! Vårt vandrarhem KuerHostel ligger alldeles intill en av dem, Kuer!

Kuerkievaris läge i Ylläs är utmärkt även för dagsutflykter till de närliggande fjällen! Närområdenas vildmarker erbjuder extrema upplevelser för aktivitets intresserade fantaster. Vårt hostell är lätt tillgängligt om du är intresserad av att åka på längre dagsutflykter.

Du kan även tillbringa flera dagar ”på vår gård”, det vill säga Kuerfjället: sätt på dig snöskorna som du kan låna av oss, packa ryggsäcken med en matsäck och börja vandra till toppen. Är du mer avancerad, kan du utmana dig genom att ta med din snowboard upp och åka pudersnö ner från fjället.