YLLÄS OFFICE -ETÄTYÖNTEKIJÄN TYÖHUONE

LOMALLA TÖISSÄ - TÖISSÄ LOMALLA?

Kuerkievari on avannut ensimmäisenä Ylläksellä etätyöntekijöitä palvelevan työhuoneen Ylläksen Äkäslompoloon.
Toimistohuone on varustettu sähkösäädettävällä työpöydällä, satulatuolilla ja selkänojallisella toimistotuolilla sekä tulostimella, näytöllä, hiirellä, näppäimistöllä -ja valokuituyhteydellä. Kuerkievariin asennettu valokuitu takaakin nopean ja varman nettiyhteyden. Varaaja tuo mukanaan vain kannettavan tietokoneensa ja löytää Officesta kaiken muun toimistotyössä tarvitsemansa.

YLLÄS OFFICE VASTAA KYSYNTÄÄN

Ajatus vuokrattavasta työhuoneesta lähti asiakkaiden tarpeista ja on ensimmäinen lajiaan Ylläksellä. Vuokrattava toimistohuone onkin verrattavissa toimistohotellien palveluun.
”Vieraamme ovat pääosin lomailemassa, mutta ottavat yhä enenevissä määrin työnsä ja kannettavan tietokoneensa mukaan lomalle. Erityisesti perheen kanssa matkustavat toivovat erillistä, rauhallista tilaa, jossa keskittyä hetkeksi töihinsä. Ylläs Office on vastaus tähän lyhytaikaiseen tarpeeseen”, kertoo Kuerkievarin yrittäjä Marikki Lepaus.

KUERKIEVARI MUKANA MUUTOKSESSA

Kuerkievari tarjoaa majoituspalveluita hotellissa ja hostellissa. Ylläs Office on tarkoitettu niin omien vieraiden kuin muuallakin majoittuvien käyttöön. Toimisto on varattavissa asiakkaan tarvitsevan ajan mukaan.

”Etätyöskentely on tällä hetkellä huippusuosittua ja työskentelytilaa kysellään jatkuvasti. Haluamme antaa uuden vaihtoehdon etänä työskentelyyn” Lepaus hymyilee iloisena ja jatkaa, ”ensimmäisenä omalla työhuoneella Ylläksellä!”

LOMALLA TÖISSÄ? VUOKRAA OMA TOIMISTO

Ylläs Office toimistotilaa on jo päästy testaamaan mm. videohaastatteluissa ja etäkokouksissa hyvin käyttökokemuksin.

Ylläs Office toimistotila on varattavissa vaikka tunniksi kerrallaan www-sivujen varauskalenterin kautta . Saatavuutta voi kysellä myös puhelimitse 044 230 9540 tai sähköpostitse myynti@kuerkievari.fi

PERHEYRITYS KUERKIEVARI, PIENI, JOUSTAVA JA KEHITTYVÄ

Kuerkievari Kuerhotel Kuerhostel Oy on vuonna 2016 perustettu tamperelasitaustainen perheyritys.

Yritystä luotsaa Marikki Lepaus yhdessä viiden aikuisen lapsensa kanssa. Kuerkievari tarjoaa majoituspalveluita noin 50lle hotellissa ja hostellissa. Talvisesongilla palvelee lisäksi kahvila-ravintola sekä lumikenkien ja splitboardien vuokraus. Ylläs Office avataan etätyöntekijöille ja lomailijoille 1.10.2020.

VARAA TÄSTÄ YLLÄS OFFICE