TERVETULOA YLLÄKSELLE!Perhevetoinen hostelli ja hotelliÄkäslompolossa, Ylläksellä

Kuerkievari KuerHotel KuerHostel

Osoite: Kievarintie 5, 95970 Äkäslompolo (YLLÄS)

puh. +358 44 230 9540

email: myynti @ kuerkievari.fi

Varaa tästä tai pyydä tarjous ja lisätietoja:

  Ylläkselle, Kuerkievariin, Kievarintie 5, on helppo tulla!

  Kuerkievari sijaitsee Kolarissa, Ylläksellä, Äkäslompolon kylässä. Kuten ehkä tiedät, Ylläksellä on kaksi kylää, Ylläsjärvi ja Äkäslompolo. Kuerkievarista on Äkäslompolon kylän keskustaan on vain parin kilometrin matka ja Ylläksen hiihtohissille viitisen kilometriä.

  VR tuo etelästä matkustavat yöjunalla Kolariin ja junaan saa kätevästi auton mukaan. Kolarista matka jatkuu linja-autolla tai taksilla Äkäslompoloon. Lennot laskeutuvat Kittilän lentokentälle. Kotimaisia matkailijoita palvelevat Finnair ja Norwegian. Myös lentokentältä on linja-autoyhteys Ylläksen Äkäslompoloon, tarkista aikataulu.

  Kuerkievarissa majoittuessasi pääset pihasta laduille, suoraan Ylläksen laajaan latuverkostoon. Skibussille ja kylälle kävelee parissakymmenessä minuutissa -siis selviydyt hyvin ilman omaa autoakin. Taksit palvelevat aamusta yömyöhään.

  Monelle omalla autolla liikkuminen on ainoa oikea vaihtoehto. Matkan  kauempaakin etelästä Ylläkselle taittaa saman päivän aikana ja omalle reitille sattuu monta hyvää pysähdyspaikkaa.

  Ylläkselle saavuttaessa Kolarin suunnalta, Kievarintielle kääntymistä voi valmistella vasempaan, kun katuvalaistus alkaa. Muoniosta, Kittilästä tai Maisematien ja Äkäslompolon kylän kautta ajaville suunnistusta auttaa Kievarintielle päättyvä kevyenliikenteenväylä.