TERVETULOA YLLÄKSELLE!Perhevetoinen hostelli ja hotelliÄkäslompolossa, Ylläksellä

Kuerkievari KuerHotel KuerHostel

Osoite: Kievarintie 5, 95970 Äkäslompolo (YLLÄS)

puh. +358 44 230 9540

email: myynti @ kuerkievari.fi

Varaa tästä tai pyydä tarjous ja lisätietoja:

  Ylläkselle, Kuerkievariin, Kievarintie 5, on helppo tulla!

  Kuerkievari sijaitsee Kolarissa, Ylläksellä, Äkäslompolon kylässä. Kuten ehkä tiedät, Ylläksellä on kaksi kylää, Ylläsjärvi ja Äkäslompolo. Kuerkievarista on Äkäslompolon kylän keskustaan on vain parin kilometrin matka ja Ylläksen hiihtohissille viitisen kilometriä.

  VR tuo etelästä matkustavat yöjunalla Kolariin ja junaan saa kätevästi auton mukaan. Kolarista matka jatkuu linja-autolla tai taksilla Äkäslompoloon.

  Lennot laskeutuvat Kittilän lentokentälle. Myös lentokentältä on linja-autoyhteys Ylläksen Äkäslompoloon, tarkista bussin ja kutsuliikenteen ennakkovaraus ja aikataulu.

  Kuerkievarissa majoittuessasi pääset talvella pihasta laduille, suoraan Ylläksen laajaan latuverkostoon. Myös moottorikelkkailijat pääsevät pihasta uraa pitkin Ylläksen kelkkareiteille!

  Skibussille ja kylälle kävelee parissakymmenessä minuutissa -siis selviydyt hyvin ilman omaa autoakin. Taksit palvelevat aamusta yömyöhään.

  Monelle omalla autolla liikkuminen on ainoa oikea vaihtoehto. Matkan  kauempaakin etelästä Ylläkselle taittaa saman päivän aikana ja omalle reitille sattuu monta hyvää pysähdyspaikkaa.

  HUOM! Kesän ja syksyn aikana on Kolarista tultaessa kiertotie Äkäsjokisuun siltatyön vuoksi. Suosittelemme ajamaan Ylläsjärven kautta Äkäslompoloon!

  Ylläkselle saavuttaessa Kolarin suunnalta, Kievarintielle kääntymistä voi valmistella vasempaan, kun katuvalaistus alkaa. Muoniosta, Kittilästä tai Maisematien ja Äkäslompolon kylän kautta ajaville suunnistusta auttaa Kievarintielle päättyvä kevyenliikenteenväylä.