Kuerkievari palvelee Ylläksellä!

Kuerkievarin kotiruoka:Itsetehtyjä, aitoja makuja mummolasta.

Mummolan ruoka-ajatus syntyi ikäänkuin vahingossa. Kaikki ruuat ja leipomukset valmistettiin Kuerkievaria avattaessa omien reseptien mukaan. Tarjolla oli suomalaista arkiruokaa, jota liikunnallisen viiden lapsen perheessä oli aina syöty. Muunlaista ruokaa ei yrittäjä-äiti olisi osannutkaan tarjota: hyvistä raaka-aineista alusta asti itsetehtyä, terveellistä ja monipuolista kotiruokaa.

Käsite Mummolan ruokaa alkoi syntyä, kun ensimmäisen kansainvälisen vierasperheemme äiti totesi ensimmäisen päivällisen jälkeen. ”We just love your grandma cooking”.

Useaan otteeseen kuullut kotimaisten vieraiden huudahdukset, tämä maistuu mummolalta, tällaista leipää meidän mummokin leipoi tai se miten suuren arvostuksen suomalainen perinneruoka ja erilaiset pikkuleivät ovat saaneet kansainvälisten vieraidemme parissa vahvistivat käsitystämme siitä, mitä Kuerkievari haluaa tarjota vierailleen. Itsetehtyjä, aitoja makuja mummolasta.

Kansainvälisen Kuerkievarin perheen perinteisen suomalaisen mummolan ruuassa on myös makuvivahteita perheenjäsenten entisistä ja nykyisistä kotimaista.

Tarjoilemme iltaisin mummolatyyppistä kotiruokaa (alkukeitto/salaatti, pääruoka ja jälkiruoka kahveineen hintaan 28 EUR/hl. Perjantaisin niinikään kolmen ruokalajin Lappipäivällinen 36 € /hlö.

Tervetuloa syömään meillä tehtyä ja meillä leivottua. Varaathan pöydän jo edellisenä päivänä!

Mökki catering

Toimitamme Kuertunturin alueelle aamiaista, lounasta ja päivällistä talvisesongin aikana.

Kysy lisää mökkimenuista!

Ylläksen upea latukahvilaverkosto palvelee!Kuerkievarin latukahvila avoinnaklo 11 - 17, kun latu avataan!

Latukahvila palvelee, kun ladut ja moottorikelkkareitit ovat avoinna Ylläksellä!

Kuerkievarin kahvila palvelee A-oikeuksin ihan kaikkia kulkijoita, niin hiihtäjiä, kelkkailijoita, lumikenkäilijöitä, laskettelijoita, pyöräilijöitä kuin kuin päivä- tai iltakävelylle kylältä lähteneitäkin.

Lounasta tarjoilemme päivittäin klo 12 – 15.
Päivällinen klo 18, varaukset viimeistään samana päivänä klo 10 mennessä.

Tule ja nauti rauhallisesta tunnelmasta Kuerkievarissa!

Varaukset  ryhmille ja päivälliselle: 044 2309540.

YLLÄKSEN TUNTUREIHIN SPLITBOARDILLA!

Ylläksellä Kuertunturin kupeessa tarjotaan vuokralle uusia splittejä vapaalaskusta kiinnostuneille!

YLLÄKSEN TUNTUREIHIN SPLITEILLÄ!

Splitti on nousuun ja laskuun tarkoitettu lumilauta!

Noustessa lauta halkaistaan, siteet siirretään nousuasentoon ja pohjaan kiinnitetään nousukarvat. Huipulle päästyä karvat irrotetaan, lauta kootaan yhdeksi ja siteet asetetaan laskuasentoon.

Helppoa ja kätevää!

VUOKRAA KUERKIEVARISTA LAADUKAS SETTI!

Kuerkievarin splittipaketti on laadukas:
Jones Explorer on 159 cm ja Jones Solution 164 cm pitkä.
Siteet ovat Burton Hitchhiker.
Splittipakettiin kuuluu lauta, nousukarvat, taittosauvat ja reppu, hinta 80 € / pvä. Varaa heti: myynti@kuerkievari.fi tai 044 2309540

MAJOITU KUERKIEVARIN HOSTELLISSA TAI HOTELLISSA, PÄÄSET PIHASTA KUERTUNTURIIN!

Ylläksen lomalle puolihoidollahotelliin tai hostelliin!

Lomaasi maukasta helppoutta Kuerkievarin hotellissa ja hostellissa!

Majoittuessasi meillä hotellissa tai hostellissa sisältyy majoitukseen aamiainen. Tarjoamme sekä yksittäisille matkustajille että ryhmille myös puoli- ja täysihoitoa.

Kuerkievarissa tarjotaan itsetehtyä kotiruokaa hyvistä raaka-aineista. Pyrimme käyttämään aina kun mahdollista lähellä tuotettua tai itse kerättyjä paikallisia tuotteita.

Kun haluat majoitukseesi sisällytettävän ruokailuja, ota yhteyttä sähköpostilla! Saat paluupostissa tarjouksen toiveidesi mukaisesta lomapaketista.

Kuerkievari pukeutuu juhlaan!

Kuerkievarissa järjestetään juhlia pääsääntöisesti sesonkien ulkopuolella.

Perhejuhlia, rippijuhlia, kastejuhlia, syntymäpäiviä ja vaikkapa ikimuistoisia häitä voidaan viettää meillä koko Kuerkievarissa  varaustilanteen salliessa niin kesällä kuin talvellakin!

Kun suunnittelet muutaman kymmenen hengen juhlatilaisuutta, ota yhteyttä! Muistathan, että meillä on A-oikeudet!