Tervetuloa Ylläkselle, KuerHotelliin!

Ylläksellä lomaillessasi majoitut mukavasti Kuerkievarin hotellissa. KuerHotel tarjoaa mukavan hotellimajoituksen tunturin kupeessa. Hyvät ulkoilumahdollisuudet!

KuerHotellissa on 10 viihtyisää, yksilöllisesti sisustettua 2 hengen hotellihuonetta. Yhdessä huoneessa on myös vuodesohva, ja muutamassa huoneessa lisävuodemahdollisuus.

Hotellin huoneissa on hyvä varustelutaso: taulutelevisio, vedenkeitin ja pikkuruinen minijääkaappi sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa on suihku. Huoneissa ja koko hotellissa on ilmainen Wi-Fi.

Kaksikerroksisen hotellimme ylemmässä kerroksessa vieraidemme yhteisiä hetkiä varten sijaitsee  KuerLounge.

Kuivauskaapit ja kuivaushuone ovat käytävillä.

KuerHotel. Pirteä pikkuhotelli erinomaisella sijainnilla. Siinä se.

PS. Ravintola ja kahvila ovat kiinni talvisesongin ulkopuolella. Tänä aikana lounas- ja päivällistarjoilu vain ennakkoon tilaamalla.

Ylläksellä olla oma hotelli viikoksi?Tervetuloa hotelliimme,Kuerkievarin KuerHotelliin sopii isompikin perhe!

Pieni hotellimme Ylläksen Äkäslompolossa tarjoaa mukavan loma-asumisen ja oman yksityisyyden parinkymmenen hengen poppoolle. Yksityisvarauksella Kuerkievarin hotellissa käytössänne on koko KuerHotel: 10 huonetta, kaksi  saunaa, varusteiden kuivaushuoneet ja tietysti uusi KuerLoungemme -vain teitä varten.

Hullu ajatus ”Varaa oma hotelli” kiteytyy suurperheen arkeen; meidän lähiperhehän täyttäisi koko KuerHotellin Ylläksellä!

Majoitus perhehotellissa Ylläksellä! Kysy tarjous koko KuerHotellista koko- tai puolihoidolla.

Oma hotelli viikoksi Ylläksellä. Ei paha.