Etätöihin Ylläkselle?

Etätyö Ylläs! Ylläs Office tarjoaa loistavat puitteet etätyöhön. Työhuone tarjoaa mahdollisuuden etätyöskentelyyn, opiskeluun tai vaikkapa työhaastatteluun verkossa! Tarjoamme rauhallisen työhuoneen Äkäslompolon Kuerkievarissa.

Tuo vain kannettava tietokoneesi, kaikki muu on valmiina!

  • Sähkösäädettävä työpöytä
  • Satulatuoli ja selkänojallinen tuoli
  • Nopea valokuituyhteys
  • Lisänäyttö
  • Erillinen näppäimistö ja hiiri
  • Tulostin
  • KuerCafén läheisyydessä
  • Kauniit maisemat Kuertunturiin!

Ylläs Office on vuokrattava työhuone etätyöskentelyyn

Ylläs Office on vuokrattava työhuone etätyöskentelyyn

Ylläs Office on vuokrattava työhuone etätyöskentelyyn

Etätyö Ylläs

Rauhallinen tila työskentelyyn, opiskeluun ja verkkotapaamisiin!

Varaa tunniksi, päiväksi tai vaikka viikoksi!

Varaa työhuone tästä!

Etätyö Ylläs. Useamman päivän tarpeisiin kysy tarjousta myynti@kuerkievari.fi

Etätyö Ylläs

Kuerkievari on avannut ensimmäisenä Ylläksellä etätyöntekijöitä palvelevan työhuoneen Ylläksen Äkäslompoloon.
Toimistohuone on varusteltu sähkösäädettävällä työpöydällä, satulatuolilla ja selkänojallisella tuolilla sekä tulostimella, näytöllä, hiirellä ja näppäimistöllä sekä valokuituyhteydellä. Kuerkievariin asennettu valokuitu takaakin nopean ja varman nettiyhteyden. Varaaja tuo mukanaan vain kannettavan tietokoneensa ja löytää Officesta kaiken muun toimistotyössä tarvitsemansa.

Ylläs Office vastaa kysyntään

Ajatus vuokrattavasta työhuoneesta lähti asiakkaiden tarpeista ja on ensimmäinen lajiaan Ylläksellä.  Vuokrattava toimistohuone onkin verrattavissa toimistohotellien palveluun.

”Vieraamme ovat pääosin lomailemassa, mutta ottavat yhä enenevissä määrin työnsä ja kannettavan tietokoneensa mukaan lomalle. Erityisesti perheen kanssa matkustava toivovat erillistä, rauhallista tilaa, jossa keskittyä hetkeksi töihinsä. Ylläs Office on vastaus tähän lyhytaikaiseen tarpeeseen”, kertoo Kuerkievarin yrittäjä Marikki Lepaus.

Kuerkievari mukana muutoksessa

Kuerkievari tarjoaa majoituspalveluita hotellissa ja hostellissa. Ylläs Office on tarkoitettu niin omien vieraiden kuin muuallakin majoittuvien käyttöön. Toimisto on varattavissa asiakkaan tarvitsevan ajan mukaan.
”Etätyöskentely on tällä hetkellä murroksen kynnyksellä ja työskentelytilaa kysellään jatkuvasti. Haluamme antaa uuden vaihtoehdon etänä työskentelyyn ja mahdollistaa etätyön tekemisen Ylläksellä.” Lepaus hymyilee iloisena ja jatkaa, ”ensimmäisenä Ylläksellä!”

Lomalla töissä? Vuokraa oma toimisto

Ylläs Office toimistotilaa on jo päästy testaamaan mm. videohaastatteluissa ja etäkokouksissa hyvin käyttökokemuksin.

Perheyritys Kuerkievari, pieni, joustava ja kehittyvä

Kuerkievari Kuerhotel Kuerhostel Oy on vuonna 2016 perustettu perheyritys. Yritystä luotsaa Marikki Lepaus yhdessä viiden aikuisen lapsensa kanssa. Kuerkievari tarjoaa majoituspalveluita noin 50lle hotellissa ja hostellissa. Talvisesongilla palvelee lisäksi kahvila-ravintola ja vuokraamo lumikengille ja splitboardeille.