Ylläksellä komeat ladut koko perheelle - Majoitu Kuerkievarissa ja pääset laduille heti pihasta!

10+ kiitettävää hiihtonautintoa Ylläksellä!

Ylläksen alue tarjoaa yli 300 km latuja, jotka kaikki soveltuvat myös luisteluhiihtoon. Ylläksen latureitteihin pääset kätevästi tutustumaan Ylläksen latureittioppaassa.

Kesängin Keidas keväthangilla.Kevät houkuttelee laduille, tutustu Ylläksen latukahviloihin

14 syytä lähteä Ylläkselle!

Ylläs tarjoaa Suomen upeimmat hiihtomaastot ja ainutlaatuisimmat latukahvilat?Tiesitkö, että Ylläksen alueella on yli 300 km latuja, jotka kaikki soveltuvat myös luisteluhiihtoon?

Ylläkseltä löytyvä Kuerkievari hotelli ja hostelli majoittaa vuoden ympäri. Myös ravintola.

Vuosi on kulunut kuukkelin aikaa!

16.9.2016 heräsin aamulla hieman jännittyneenä. Keräsin dokumentteja ja varmistelin viime hetken asioita. Hyvä niin, sillä kaupantekohan ei ole yksinkertaista. Vielä autossa matkalla Kittilään soi puhelin kuumana.

Ruskamatkalle Ylläkselle! Majoitu Kuertunturilla Kuerkievarin hotellissa tai hostellissa.

Reflection of AUWC IPF 2nd World Cup Experience

The AUWC girls could not have made it to the 2nd International Powerlifting World University Cup in South Africa without the donations and kind support of our sponsors and donators, including Kuerkievari.

Sumu haihtuu Ylläksen lintutornilla

Ensimmäisestä selvitty!

En osannut kuvitella mikä sesonki on ja miltä sesonki tuntuu. Kokemattomalle ensikertalaiselle se pääsi hiipimään ikkunoista ja ovista, ja sai aikaan tekemisen hallitun hyrskynmyrskyn.

Majoitu hotelli ja hostelli Kuerkievarissa Ylläksen latu- ja reittiverkoston äärellä

Hieno alku Kuerkievarilla Ylläksellä!

Hieno alku Ylläksen uudella hostelllla ja hotellilla! Perheemme joulukuussa avaama uusi hotelli ja hostelli Kuerkievari on saanut hyvän alun.

Hotelli ja hostelli Ylläksellä - Kuerkievari

6 syytä tehdä etätöitä

Kun muutama vuosi sitten aloimme suunnitella perheyrityksen perustamista ja majoitusbisnekseen astumista, mietin paljon omaa rooliani yrityksessä. Mitkä alueet olisivat minun vastuulla, ja kuinka paljon töitä riittäisi.

Kohteena Ylläs ja Kuerkievari

Lapinhulluus on unelmia

Kolme kuukautta sitten kuvittelin, että kaikki mitä minulle voi vielä elämässä tapahtua, kulminoituu yhteen päivään, perjantaihin 16.9.2016. Elämäni ihanimpaan päivään, jolloin kaikki tulee päätökseen.