VARAA MAJOITUS YLLÄKSELLE!Tervetuloa majoittumaan Kuerkievarin hotelliin ja hostelliin!

Mikä ero on hotellilla ja hostellilla?

KuerHotel

Hotellissa varataan huone, jossa majoittuu yksin tai valitsemassaan matkaseurassa.

Hotellihuoneet on sisustettu huolella yksilöllisiksi, niissä on televisio, vedenkeitin, minijääkaappi, hiustenkuivain ja oma kylpyhuone, jossa suihku.

Hotellissa on isot hotellivieraiden saunat ja yhteinen oleskelutila.

KuerHostel

Hostelli on budjettimajoitusta parhaimmillaan.

Hostelliin varataan petipaikka 1- 2-3-4 hengen sekahuoneesta, joka jaetaan tuttujen tai vieraiden kanssa. Yhden hengen huone toki on vain yhdelle! Monen mielestä yhteisöllisyys ja uusien ihmisten tapaaminen on hostelleissa parasta. Jos haluaa, voi  omalle seurueelle varata oman huoneen.

Siistit hostellihuoneet on yksinkertaisesti kalustetut, eikä huoneessa olekaan juuri mitään sängyn ja komeron lisäksi. Yhteiswc:t ja suihkut sekä pienet saunat löytyvät käytäviltä, samoin hostellivieraiden yhteiskeittiö. Aamiainen, iltasauna sekä liinavaatteet että pyyhe sisältyvät majoitushintaan. HUOM! Omatoiminen petaus.

Voit varata yhden tai useampia petipaikkoja varausohjelmamme kautta. MUTTA jos haluat varata  koko kahden hengen huoneen, varaa se AINA sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Näin varmistamme, että varaamasi petipaikat ovat samassa huoneessa niin halutessasi!

Varauksen tekeminen Kuerkievarin hotelliin ja hostelliin on helppoa.

Voit varata huoneen tai petipaikan:

Kätevästi varausjärjestelmästämme:

Varaa hotellihuoneVaraa petipaikka hostelliin!

Soittamalla: 044 230 9540

Sähköpostilla: myynti@kuerkievari.fi

tai yhteydenottolomakkeella:

[contact-form-7 404 "Not Found"]